Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

Remco Gerritsen

Logo https://in.a-lab.nl/remco-gerritsen

De skyline van Amsterdam wordt verrijkt met twee iconische gebouwen langs het IJ met een prachtig uitzicht over de stad. In het eerste gebouw komt Maritim Amsterdam: het vlaggenschip congreshotel van de meermalen bekroonde Duitse hotelketen Maritim Group. In het tweede gebouw komt een woontoren met een breed scala aan appartementen van diverse afmetingen inclusief penthouses, ruime familieappartementen, startersappartementen en serviced apartments.

Naar boven

“De gemeente heeft een juiste beslissing genomen om hier te gaan ontwikkelen. Zowel cultureel, creatief, zakelijk, wonen, horeca, scholen, musea. Eigenlijk alles bijelkaar. Ik denk echt dat dit het voorbeeld is hoe in de toekomst een omgeving zou moeten zijn. De samenhang tussen al deze verschillende elementen vormt een doorsnede van onze samenleving."

Naar boven

De skyline van het gebied in combinatie met de vele creatieve bedrijven, toonaangevende congressen, aansprekende events en topklasse hotels zullen bijdragen aan de reputatie van Overhoeks als de nieuwe hot-spot van Amsterdam.

Naar boven

"A lab betekent voor mij netwerking. Wat heel prettig is, is dat hier heel veel start-ups en bedrijven zijn waar ik mee kan brainstormen en waar je me kunt samenwerken.”

Naar boven

“Ik denk dat het heel vervelend zal zijn als dit hier uit deze omgeving zal worden weggetrokken. Zeker ook voor de ontwikkeling van Noord en de stad. A lab is een onderdeel van dit alles.”

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan