Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

Stekks & Co

Logo https://in.a-lab.nl/stekks-co

"Eén van de hoofdredenen waarom ik in het A Lab zit, is omdat ik een brug wil slaan tussen hoogopgeleide professionals en een andere bevolkingsgroep. Merendeel van de bewoners van Noord zijn namelijk lager opgeleid en ik zie een kloof ontstaan. Het A lab is een plek waar je goed wordt ontvangen en die toegankelijk is voor iedereen, daarin vindt dan ook een goeie wisselwerking plaats tussen die twee verschillende soorten mensen."

Naar boven

Stekks&Co is bezig met opbouwwerk, activering, integratie, sociale competenties, werkcompetenties en verbindingen leggen tussen diverse doelgroepen, het werkveld en mensen uit een andere leefwereld. Ze zetten multimedia in als tool om ons doel te bereiken: filmproductie, sociaal maatschappelijk projecten, marketing, film, fotografie, muziek en webdesign.

Dankzij de partners bij A Lab kunnen de jongeren die binnen komen gemakkelijk een kijkje achter de schermen nemen bij de partners en zo hun visie verbreden. Ze kunnen meelopen of samen projecten aangaan.

Naar boven

"Dankzij de partners bij A Lab kunnen de jongeren die binnen komen gemakkelijk een kijkje achter de schermen nemen bij de partners en zo hun visie verbreden. Ze kunnen meelopen of samen projecten aangaan.

Naar boven

“Wat ik heel tof vind is om de ruigste mensen in contact te laten komen met de grootste nerds van het gebouw en gewoon kijken wat er gebeurt. Heel vaak zie je de reactie dat beide zeggen ‘ he hij of zij is toch wel tof, zijn best wel slimme mensen, of aardig’. dat is de kern, dat is wat ik wil bereiken met mijn bedrijf.”

Naar boven

“ Wat ik het allerbelangrijkste vind aan vind als A Lab is dat mensen hier echt een kans hebben om iets voor zichzelf op te bouwen en dat zie je heel weinig, vooral in Amsterdam.”

Naar boven

“ Heel veel getalenteerde mensen raken ondergesneeuwd als plekken als A Lab moeten verdwijnen."

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan