Loading...

Melding

Dit multimediaverhaal bevat video- en geluidsfragmenten. Zet het geluid aan.

Gebruik het muiswiel of de pijltjestoetsen om tussen pagina's te navigeren.

Swipe om tussen pagina's te navigeren.

Hier gaan we

VJ Movement

Logo https://in.a-lab.nl/vj-movement

“We hebben op verschillende plaatsen gezeten in de afgelopen tien jaar. We merken dat hier wat op veel plaatsen de bedoeling is, ook echt gebeurt. Hier achter het A Lab zit een groep mensen die de verbindingen echt legt. Zowel binnen het A Lab zelf als met relevante mensen en partijen daarbuiten. Dat betekent dat je een heleboel ingangen krijgt waar je anders niet terecht gekomen was.”

“Dit is niet een corporate omgeving. Het mooie van een omgeving zoals deze en van de bedrijven zoals die hier zitten is dat hier de echt nieuwe dingen worden bedacht. Wat je bijvoorbeeld ziet is dat corporate bedrijven hier naartoe komen om inspiratie op te doen.”

Naar boven

VJ Movement
VJ Movement is een grote en nog steeds groeiende community bestaande uit de beste internationale video journalisten. Samen met hen en met ons publiek, proberen we om het nummer 1online publishing platform voor visueel journalisme te zijn.

Cartoon Movement
Cartoon Movement is een community van internationale editorial cartoonisten en fans van politieke satire. Samen zijn we het nummer 1 publishing platform voor kwalitatieve hoogstaande politieke cartoons en comics journalisme.

Naar boven

“Wat het bijzondere is van deze locatie is dat in dit gebouw heel veel samenkomt voor ons en dat zijn kleine initiatieven, grote initiatieven, initiatieven voor de buurt waar wij door gevoed worden en waar wij journalistiek mee maken. Initiatieven die onze landsgrenzen ver overschrijden. Het zijn allemaal dingen die voor ons relevant zijn en ik denk ook voor deze buurt, voor Amsterdam of misschien wel voor Nederland. Het is echt het hart van Amsterdam Noord en dat klopt hier dankzij alle ondernemers die hier zijn.

Naar boven

“Als het weg zou zijn dan zou het zowel voor de denkers die hier zitten, die bezig zijn met de toekomst, als voor de gevestigde organisaties die opzoek zijn naar inspiratie, een gemis zijn.”

“Plaatsen zoals deze broedplaats die voegen iets toe, namelijk dat het niet alleen maar gaat over zo snel mogelijk geld verdienen maar ook werkelijk nadenken over hoe het met ons in de toekomst moet. Daar wordt hier aan gewerkt. Aan organisaties en structuren die straks relevant zijn. dat merk je aan de mensen die hier rondlopen en dat merk je aan de mensen in de omgeving. Dat is cruciaal, om zo’n buurt een beetje een wisselend beeld te geven. Daar heeft de buurt veel aan en daar heeft de stad uiteindelijk ook veel aan.”

Naar boven
Scroll om door te gaan
Swipe om door te gaan